Вход Търсене

Mнения за изложби споделени от  Bobi pernik


Дата / Оценка ИМЕ / Мнение, препоръка
23.06.2017 г.
Хубав и добре уреден пазар правят колегите от Птицевъд! Браво , добра организация ! *drink_mini*.
12.10.2015 г.
Изложбата ще се проведе в 6 то СОУ.
18.04.2015 г.
Посещението на хора с неравностойно положение ( инвалиди ) БЕЗПЛАТНО ! ! ! *drink_mini*.
27.05.2014 г.
Все по -хубав и по- хубав става пазара на гълъби и птици в Перник ! ! ! Много добра организация от страна на ръководството ! Браво ! Имаше всичко ! От храна за гълъби - до скарата за нас всичко . . . Поилки , хранилки, кафези , лекарства, гълъби , зайци , папагали и много много други птици !
13.04.2014 г.
Един изключителен семинар, не само за кандидат-съдиите, но и за цялостното развитие на гълъбовъдството в България! Немога да не съм доволен от семинара , защото в присъствието на доказани съдии , като Ангел Ангелов , Данко Петков Димитър Станчев, Михаил Михайлов и др. Се научават много неща ! Засегнаха се доста българси породи. Спорът около българската щитна чайка явно беше най уживен! ! ! Съжалявам , че не бяха поканени известни кабачари, като ВАСИЛ ТОДОРОВ ПЕТРОВ и гълъбовъди от благоевградско !
19.05.2013 г.
Колега, напишете номера на тържището , за да си извадиме пътни листя ! ! ! С уважение Боби от Перник ! ! !
02.01.2011 г.
 
Винаги съм се възхищавал от изложбите, които се провеждат в този малък, но кокетен град!!! Организацията е на ниво и колектива заедно с управата на града показват една загриженост относно развитието на гълъбовъдството, не само в града а и в страната! Удивен съм от гостоприемството на целия колектив! Едва ли има град, в който можеш да съчетаеш посещението на една изложба с кратка почивка в хотел с плувен басейн сауна и фикнесцентър само за 30 лв. на вечер. Пожелавам, на гълъбовъдите и на целия град много радост здраве и късмет! Борис Иванов, Перник
Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: