Вход Търсене

Профил в каталога на "Атес Трейд" ООД

Публичен профил
Име: "Атес Трейд" ООД
Град: обл. Пловдив, гр. Пловдив
Адрес:
Лице за контакт:
Телефони: 0897 823 460, 0895 728 117
E-mail:

Дейност

Производство и продажба на Системи за контрол на птици.

Какво представляват гребените против птици?
Гребените против птици представляват много ефективен и хуманен продукт за контрол на всички видове птици - гълъби, врабчета, лястовици, врани и др. При подходящо инсталиране гребените биха могли да служат и като бариера за котки и някои гризачи.

Гребените против птици са подходящи както за частни домове, така и за обществени сгради.Те изграждат защитна преграда, като не позволяват на птиците да кацат на вашия покрив или прозорец. Продуктите са изработени от висококачествен материал, устойчив на промените на времето.

Гребените против птици са много лесни за инсталиране. Могат да бъдат поставени на улуци, стрехи, парапети, наклонени или плоски покриви, върху климатични тела и всички други места където са необходими. За закрепването им се използват винтове с различен профил или специално лепило в зависимост от местото на монтаж.Всички продукти могат да се поставят и свалят многократно, за което не е необходима помощта на специалист.Това е много важно за потребителя, тъй като му дава възможност ако желае сам много лесно да монтира, свали или замени даден гребен.Програма за фактури и банкови документи
Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: