Вход Търсене

Профил в каталога на "Зоотакси" - куриерски услуги

Публичен профил
Име: "Зоотакси" - куриерски услуги
Град: обл. София, гр. София
Адрес:
Лице за контакт: Пламен Тодоров
Телефони: 0876 652 041
E-mail:
Профил в сайта: Вижте »

Дейност

Зоотакси извършва транспорт в страната и чужбина на гълъби, домашни и екзотични птици и животни.


Специална оферта

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на гълъби, декоративни птици и животни. Ние ще ви предложим куриерски услуги и разнос на всякакви домашни любимци по домовете.

Фирмата ни е с лиценз за международен превоз, има опит в подготвянето на пратки с домашни любимци и износа им.

Възможност за плащане на цената на животното от получателя му при доставката (с наложен платеж).

За хранене, поене и почивка на животните се грижи персонал завършил курс за хуманно отношение в Лесотехнически университет.

Превозните средстава притежават сертификати от БАБХ.

Всяко пътуване е стресиращо за животните, затова ние се стараем да им осигурим спокойствие, сигурност и комфорт. Липсата на собственика им се компенсира от обучен придружител, който осигурява храна и вода по време на дългите пътувания и почиства клетките при необходимост.

Избирайки Zootaxi.bg за транспорт на птици и животни, вие няма нужда да мислите за нищо друго, освен за предаването на любимеца ви на нашия куриер. Ние имаме грижата да осигурим клетка с подходящ размер, която е почистена и дезинфекцирана, без рискове за здравето на животното. В нея то ще се чувства комфортно до края на пътуването, когато ще бъде предадено на получателя. Ние осигуряваме услугата наложен платеж, който се заплаща при доставката.

Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите, като осигуряваме сигурно транспортиране на гълъби, кокошки, фазани, екзотични птици, кучета, котки и други домашни животни.

Без значение какви са причините за превоза на птиците, важно е да се елиминира стреса. За целта Зоотакси предлага транспортни средства, в които се осигуряват оптимални условия за пътуване – през зимата се отопляват, през лятото се охлаждат, за да се чувстват животните комфортно. В зависимост от разстоянията, пътуването понякога продължава няколко часа, а в други случаи – по няколко дни, ако става въпрос за адреси в чужбина.

Стараем се да удовлетворим всички желания на нашите клиенти, така че да останат доволни и отново да потърсят услугите ни. В това ще се убедите и сами!Програма за фактури и банкови документи