Вход Търсене

Национална юбилейна специализирана изложба на породата Кинг за шампионският Златен пръстен на Кинг Клуб Германия /17-19.12.2010/

Уважаеми приятели на породата КИНГ,

Ние, от Кинг Клуб Германия, отправяме поглед към най-голямото събитие в нашата история. През 2010 г. ние отбелязваме своя 50-годишен юбилей.

По този случай организираме най-голямата до сега изложба-състезание, на която ще бъдат наградени нашите гълъби, а шампионът ще спечели Златния пръстен на Кинг Клуб Германия.

Събитието ще се състои в периода 17-19. декември 2010 г. във Франкфурт на Майн - Национална специализирана изложба за гълъби от породата Кинг за шампионският Златен пръстен на Кинг-Клуб Германия - ще бъде грандиозна по мащабите си специализирана изложба!

Изложбата, оценяването и награждаването, както и дейностите около цялото събитие ще се проведат в Изложбен център - Франкфурт на Майн, Палата № 8.

Ние ще бъдем там заедно със своите гълъби от великата порода КИНГ. Ще представим и оценим над 750 отлични птици от всички цветове.

Ще се организират много дейности около породата Кинг и Кинг-Клуб Германия.

Така че, каним всеки на тази важна дата за породата Кинг, и нека всеки се чувства като един от нас!

Ние с радост ще отговорим на вашите въпроси свързани с планирането на Изложбата, и с това което ще бъде важно за всички селекционери на породата КИНГ.

За контакт с нас:
Кинг-Клуб Германия
Президент
Андреас Герман
Тел.: 04209/919217
Факс: 04209/919219

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: