Вход Търсене

Да ви е честита Новата 2012 година!!!

Уважаеми гълъбовъди,

Екипът на Гълъбите.сом, Ви честити Новата 2012 година, и ви пожелава крепко здраве и късмет!

За първа година Гълъбите.coм подарява за Коледа на потребителите си с VIP и KING членство 2 месеца безплатен абонамент. Необходимо е само да ни изпратите писмо-заявка с вашето потребителско име чрез контакт формата, като потвърждение, че желаете да се възползвате от подаръка. Веднага вашия абонамент ще бъде удължен с 2 месеца.

За всички потребители, които не са се възползвали досега от платено членство, или желаят да направят новогодишен подарък на свой приятел, екипът на Гълъбите.сом, реши да направи коледна промоция - 25% отстъпка от цената на едногодишния абонамент. До края на годината можете да станете VIP потребител за една година само срещу 15.00 лв. Можете да прочетете повече информация за предимствата на платения абонамент и начините за заплащане от тук: http://www.galabite.com/vip.html

Ще се радваме ако това допринесе да бъдете по-доволни и по-щастливи при използването на сайта! Коледната промоция бе до 31.12.2011 г., но поради големия интерес от ваша страна, удължихме срока до 6-ти януари 2012 година включително. Честито на всички, които се възползваха до момента!

Използваме възможността, и за да ви информираме, че благодарение на анонимен наш VIP потребител, наскоро бяха добавени емотиконите при писане на мнения, а така също и възможността за редакция на собствени мнения. Благодарение на друго дарение преди няколко дни, бе добавена и възможността за прикрепване на аватар към публичния профил. Към момента всички тези нови функционални възможности са достъпни за потребителите на сайта с VIP и KING членство.

Също така, ако сте доволни от Гълъбите.сом и желаете да подкрепите финансово развитието на сайта, отскоро вече можете да направите това. Вашето име ще бъде добавено като дарител на сайта под следната дарителска форма.

С пожелания за здраве, семейно щастие, късмет и много усмивки!!!

Екипът на Гълъбите.com

ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: