Вход Търсене

12% отстъпка от продуктите на Pigeonproducts.eu

Уважаеми колеги членове на "КИНГ КЛУБ БЪЛГАРИЯ",

от днес всеки един от вас ще може да пазарува с намаление, и да получи
12% отстъпка от продуктите на www.pigeonproducts.eu

Фирмата доставчик направи този приятелски жест към нас, с едничката благородна цел, заедно да направим условията за отглеждане на гълъби в страната ни по-добри, за да улесним и ускорим развитието на българското гълъбовъдство!

Pigeonproducts.eu е специализирана в продажбата на едро и дребно, на богата гама продукти, хранителни добавки и аксесоари за гълъби, в това число:
- Витамини;
- Електролити;
- Кондиция и форма;
- Хранителни добавки;
- Минерали;
- Аксесоари;
- Дезинфекция;
- Всичко за хобито и спорта с гълъби;
- Качествени продукти на достъпни цени;
- Голямо разнообразие на аксесоари;
- Професионално упътване за употреба на предлаганите артикули.

ВАЖНО! Отстъпката от 12% важи за всички гореизброени продукти и аксесоари, с изключение на тези от немската марка "Rohnfried".
За да се възползвате от отстъпката, при подаване на заявката, трябва изрично да опоменете, че сте член на "КИНГ КЛУБ БЪЛГАРИЯ", при което доставчика ще направи проверка дали имената ви наистина фигурират в списъка на членския състав на Клуба.

Доставката се извършва с куриерска фирма "ЕКОНТ" до офис. Използва се услугата "Пощенска пратка", като цените за доставка са значително по-евтини от стандартната услуга. Всички заявки надвишаващи 100 лв. са с БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт в населените места, в които има техен офис. Забележка: в безплатната доставка не са включени заявките за минерали или гнездилки.

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: