Вход Търсене

"КИНГ ЖУРНАЛ 2012" - специално за BG селекционерите

Уважаеми колеги,

Пристигна обещаният ни от председателя на "Кинг клуб Германия" - Андреас Гехрман брой на немския "КИНГ ЖУРНАЛ 2012". Списанието ни е изпратено безвъзмездно заедно с искрените му пожелания за бързо развитие и успехи на "Кинг клуб България", и покана за посещение на организираните от тях специализирани изложби.

В "КИНГ ЖУРНАЛ 2012" са описани победителите на миналогодишната Европейска специализирана за породата Кинг изложба във Волфсбург, която се проведе на 16-20.11.2011г.:

http://www.galabite.com/pigeons-bazaar-264.html

Поместени са фотоси на шампионите по цветови класове и на техните собственици, има интервюта с тях, в които те разкриват тайните на своя успех! Всичко това ще ни помогне да сверим часовниците! Можете да видите избрани фотоси от журнала, като последвате линка:

http://www.galabite.com/gallery-9629.html

Описани са и предстоящите две големи национални изложби на немския клуб - Годишна на млади гълъби в края на септември и Годишна специалка 2012 (стари и млади) в началото на ноемрви тази година. Ще се опитаме да създадем организация за посещение поне на една от двете.

В списанието е поместена и последната редакция на Европейския стандарт на породата КИНГ, заедно с описанията на стандартните цветови класове.

Включени са и други събития организирани от германския клуб, постижения на негови членове, с акцент върху определени селекционери и техните успехи.

Всички членове на "Кинг клуб България", които ще посетят пазара в град Шумен на 5-ти май ще имат възможността да се запознаят от близо с "КИНГ ЖУРНАЛ 2012", и да участват в обсъждането на евентуално посещение на тези изложби.

С уважение,
А. Дарачев

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: