Вход Търсене

Отстъпка при пазаруване в онлайн магазин Galabari.com

Уважаеми колеги,

Специално за всички членове на "Кинг клуб България", бе договорено ползването на търговска отстъпка при пазаруване от онлайн магазина "Galabari.com". Тъй като за различните аксесоари и медикаменти отстъпката е различна, единственото което трябва да направите, е при подаване на заявка, да отбележите в "Коментари за вашата поръчка", че сте член на "Кинг клуб България", и желаете да ви бъде направена отстъпка. След това ще получите на вашия имейл подробно описание на избраните от вас продукти и съответната цена с отстъпка.

Galabari.com е специализиран онлайн магазин във вноса и продажбата на едро и дребно на десетки продукти, производство на водещи европейски фирми в бранша за гълъби, в това число:
- Аксесоари
- Храни и добавки
- Медикаменти
- Пръстени за гълъби
- Борба с вредители и дезинфекция

Доставката се извършва с куриерска фирма "ЕКОНТ" до офис, като всички заявки надвишаващи 100 лв. са с БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриера в населените места, в които има такъв.

Повече за онлайн магазин "Galabari.com" и предлаганите от него аксесоари и медикаменти, ще научите от тук: ЕТ"Д-р Полина Тихова"

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: