Вход Търсене

Откраднати гълъби

На 22.04.2013г. в град Оряхово са откраднати 45 броя елитни белослатински гълъби с два качула - различни цветове.

Ако някой колега чуе нещо по въпроса и иска да помогне за намирането им може да се обади на тел.: 0898 711 790.

Благодарим Ви предварително!

 


Коментари за  Откраднати гълъби


Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
29.04.2013 г.
  Lahor_82 / Ляти Ананов 
Аз от както съм гълъбар съм краден 6 пъти в 3 от случаите съм си върнал откраднотото в единия случай имах съдействието на полицията и даде резултат но те варшат работа само когато решат в случая с твоя приятел са искали да сваршат работа на този, в който са били крадените гълъби щом са му развивали теории, че било летяща стока. . . . На баба им хварчилото е летяща стока да прелетят един, два и да се заселят там как става този номер? Всичките да се заселят на едно място?
28.04.2013 г.
  stan / Станислав Павловски 
Виж сега, той е искал да си реши проблема по каналния ред. Иначе и без да му праща мутри , с колец зад ъгъла на кръчмата пак е могъл да се оправи но просто не е искал да го прави! ! !
28.04.2013 г.
  yonzito / Йоно 
Грешка е направил, че е завел полицай. Друг е трябвало да заведе та да го изгърбят едно хубаво и да си плати с лихвите!
28.04.2013 г.
  stan / Станислав Павловски 
Ляти, за съжаление нищо неможе да направи! ! ! Мой познат сам си откри откраднатите гълъби преди време. Завежда на мястото полиция и свидетели че гълъбите са негови и познай какво стана? Полицая казва че гълъбите са такива птици които летят насам на там и може сами да са се заселили , и цялата тая работа остава без последствия-просто човека не си върна гълъбите! ! !
27.04.2013 г.
  Lahor_82 / Ляти Ананов 
Ако гълъбите са в Балгария вариянти за предприемане много но според мен ще им види снимките след време в няакои чужд сайт и нама да може нищо да направи за съжаление.
27.04.2013 г.
  stan / Станислав Павловски 
Ляти, като провери в арабския . . . . Какво ще стане? Питам те чисто практически ако ги види някъде дори и в българския какви конкретни стъпки да предприеме и какво може да очаква като резултат. Моето предложение важи само в случаи че човека харесва моите гълъби! Дори не го знам кои е пострадалия!
26.04.2013 г.
  Lahor_82 / Ляти Ананов 
Здравейте колеги обращам се кам Станислав незнам ти какво ще му подариш колега, но имам информация, че човека е бил най-добрия в региона специално за тази порода! И според мен това не е Балгарска работа да провери колегата направо в Арабския пигеонс.
25.04.2013 г.
  stan / Станислав Павловски 
Обикновено на такива кражби не се обръща особено внимание! Често се е случвало потърпевшия сам да открие крадеца и въпреки това да няма никакви последствия. Ако собственика иска нека се свърже с мен . На есен с удоволствие бих му подарил един чифт. Кнежа -Оряхово е близо.
24.04.2013 г.
  rosen rysanov / Росен Русанов 
Вярно е.
24.04.2013 г.
  ivo69 / Ивайло Станчев 
Аааааа български мантелитет, а тези търгашите с цените , от какъв сой са? Бетер от крадците саЕдин дол дренки са.
24.04.2013 г.
  rosen rysanov / Росен Русанов 
Това е българския манталитет дано да ги откриеш колега.
Още новини свързани с гълъбарството: