Вход Търсене

Националното награждаване на "БАГСГ" ще бъде на 16-ти ноември

Уважаеми колеги,

Във връзка с предстоящото награждаване на "Българската асоциация на гълъбовъдите на спортни гълъби (БАГСГ)", на победителите през изминалия сезон, и относно организацията за провеждане на национална изложба и гала вечеря по награждаването, което ще се проведе на 16.11.2013г. /събота/ в град Сливен,

Всеки търговец, желаещ да участва на пазара, е длъжен да носи със себе си пътен лист. Без пътни листи няма да се допускат лица! Ще се издават такива и на място.

МОЛЯ, всички председатели на клубове в България, да заявят в най-кратки срокове бройката на желаещите да посетят това събитие, на имейла на КГСГ "Надеждаспорт 2012" или на телефон: 0878 197 915.

Приетите заявки на желаещите да присъстват, ще бъдат вписани в графика ни, тъй-като е нужно да се даде бройката на ресторанта, в който ще се проведе гала вечерята.

Краен срок за заявки най-късно до 04.11.2013г. След тази дата няма да се приемат повече заявки!

Цената на куверта ще бъде 30,00 лв. на човек, което включва 5 ракии, кана вино, една бира, салата, вечеря - пилешки бут с гарнитура или свинска пържола с гарнитура по избор, безалкохолно и десерт.

В момента организираме легловата база и договаряме цените, както и други детайли около организацията. Ще бъде осигурена допълнителната информация след приключване на организационната част.

Благодарим ви!


ОЩЕ НОВИНИ СВЪРЗАНИ С ГЪЛЪБИТЕ

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството:

Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: