Вход Търсене

Една седмица до Регионалната изложба на гълъби в Шумен

Уважаеми колеги,

Регионалната есенна изложба на гълъби в град Шумен ще се проведе на 8, 9 и 10 ноември 2013 година /петък, събота и неделя/.

Тя се организира по традиция от Сдружение на природолюбителите гълъбовъди "Гълъб на мира" - гр. Шумен , и тази година ще бъде наредена в спортната зала на Основно училище "Д-р Петър Берон", намиращо се на бул."Съединение" 49, до Автогарата, и на 50 м. от мястото където се проведе миналогодишната изложба на дружеството.

Номер на вет. обект: 9700 - 0502

Участие на изложбата са заявили гълъбовъди-селекционери на български и чуждестранни породи гълъби от цялата страна. Много дружества също ще участват със свои представители и характерни породи гълъби. Сред тях са: Гълъбовъдно дружество "МИР" - гр. Бургас с Бургаски гълъб, "Кинг клуб България" с Американски кинг, СНЦ "Зоомания" - 2009 гр. Раднево и др.

Очаква се да бъдат представени над 350-400 качествени екземпляри от около 20 различни местни и международни породи гълъби.

Поради последния наложен забранителен административен акт от Районната ветеринарно-медицинска служба в град Шумен пазар в двора на училището няма да има! Ще се проведе само Регионалната изложба организирана от дружеството.

Всички гълъбовъди селекционери на български и чуждестранни породи са добре дошли за участие със свои гълъби на изложбата! Заповядайте колеги!

С уважение,
Станислав Стефанов /Председател СПГ "Гълъб на мира"/
Тел.: 0897 444 262, 0887 735 461


ОЩЕ НОВИНИ СВЪРЗАНИ С ГЪЛЪБИТЕ

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: