Вход Търсене

Изключително оспорвана надпревара в тазгодишния Фото-конкурс на Galabite.com

Свидетели сме на изключително оспорвана надпревара в тазгодишния сезон на "Фото-конкурс Galabite.com 2013". Но като че ли няма кой знае какви изненади... Отново за челните позиции се борят снимки на основните, станалите най-актуални през последните няколко години български породи - Пазарджишки гълъб, Белослатински белоглав и Белослатински огледален ролер, следвани плътно от различни визорни Спортни пощенски, Египетски суифт и Ростовски гълъб.

И все пак, само три снимки ще продължат в следващия трети последен етап на конкурса. Ще има ли някакви изненади? Всичко зависи само от Вас - българските гълъбовъди. Остава още едва около седмица до последния ден, в който можете да дадете гласа си за своя фаворит! Не забравяйте, че Вие ще определите кои ще са крайните трима победители в тазгодишния "Фото-конкурс 2013"!

Надпреварата се организира за трета поредна година от Galabite.com, най-големият български гълъбовъден портал, с цел мотивиране на българските гълъбовъди към постигане на по-добри резултати в отглеждането и селекция на своите птици.

Конкурсът даде възможност на всички регистрирани потребители на сайта да участват с лично направени авторски снимки на своите гълъби и гълъбарници.

Във вторият етап, в който се намира конкурса в момента, ще бъдат определени 3-те най-добри снимки, като правото да гласуват имат абсолютно всички потребители на сайта. Те могат да гласуват чрез изпращане на SMS, като няма ограничения за броя на изпратените SMS-и от всеки потребител.

За постигане на по-голяма обективност в класирането на участниците и техните снимки във "Фото-конкурс 2013", регламентът му претърпя определени промени, с които се надяваме, че в най-голяма степен сме успели да премахнем субективния елемент, макар че в подобни конкурси винаги ще има различни мнения относно победителите, тъй като предпочитанията и вкусовете на гълъбовъдите към различните породи гълъби са различни.

И все пак, най-важното е да се постигне нашата цел, а именно да се отдаде нужното внимание, като бъдат отличени и стимулирани гълъбовъдите, полагащи най-големи усилия в отглеждането и селекцията на своите любими птици.

Класираните на първите три места ще получат Диплом от Galabite.com удостоверяващ съответното постижение, както и почетен VIP-абонамент в сайта за определен период от време, както следва:
- Първо място – получава почетен VIP-абонамент за срок от 2 години;
- Второ място – получава почетен VIP-абонамент за срок от 1 година;
- Трето място – получава почетен VIP-абонамент за срок от половин година (6 месеца).

Крайното класиране ще бъде оповестено до 15.12.2013 г., като наградите ще бъдат раздадени на победителите веднага след обявяването на самото класиране, а участника събрал най-много гласове ще бъде обявен за "Гълъбовъд на 2013 година", а снимката за „Най-хубава снимка във Фото-конкурс Galabite.com 2013”! Повече за участниците, снимките и регламента на самия конкурс, можете да научите от тук: "Фото-конкурс 2013"

Екипът на Galabite.com пожелава успех на всички участници!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Желаещите да подкрепят развитието на сайта, могат да го направят чрез активирането на своя VIP абонамент по време на:
- Регионалната изложба на гълъби в гр. Шумен на 8-10.11.2013г.
- Регионалбата изложба на гълъби в гр. Бургас на 15-17.11.2013г.
- Националната изложба на България в гр. Ловеч на 22-24.11.2013г.
Можете да оставите данните си за контакт (имена, телефон, изложба) и ние ще се свържем с Вас, като ни пишете още сега, чрез формата за контакти.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
12.11.2013 г.
  borderteo / Теодор Банчев 
Миналата година конкурсът беше разделен в три раздела, а тази е само един и напред излизат с гласове породите гълъби, които са се харесали, а другите снимки с моменти от гълъбовъдството като цяло няма как да представляват голям интерес.
Още новини свързани с гълъбарството:

Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: