Вход Търсене

Семинар за съдии - Вонеща вода /30-31.08.2014/

Уважаеми колеги,

На 30 и 31 Август във Вонеща вода, заедно трябва да направим фундаментални стъпки към постигането на едни от най-важните цели, които сме заложили в Устава на Кинг клуб България, а именно: да организира и провежда разяснителни и обучителни семинари, работни срещи и лекции, за разясняване на стандарта и добрите практики в отглеждането на породата, повишаване на квалификацията и подготовката на своите членове, обучение и подготовка на съдии специализирани в оценяването на породата Американски Кинг.

Имам удоволствието да ви съобщя, че благодарение на съдействието на СГРДДЖРБ, гост лектор ще бъде Август Хефтбергер от Австрия, който е председател на Секция гълъби към Европейския съюз на гълъбовъдите и развъдчиците на дребни домашни животни (ЕЕ).

Надявам се, че всички ще оцените важността на предстоящото събитие, и ще отбележим подобаващо присъствие и активно участие.

Вярвам, че всеки един от вас ще направи необходимото, за да присъства.

Освен това, ще трябва да осигурим птици за онагледяване при разискването на стандарта и за оценяване от кандидат-съдиите.

Всички членове на Кинг клуб БГ да се обръщат към мен за заявки за участие на семинара и резервации на нощувки. Вижте подробности.

С поздрав,
А. Дарачев /Председател ККБ/


Препоръчваме ви да гледате това интересно видео.

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
09.08.2014 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Хефтбергер и Ролингер, както се казва "ни идват на крака", и ни дават възможност "да почерпим от извора". Това събитие определено не е за изпускане, за всеки който се определя като гълъбовъд. Но, тук в България всеки се мисли за "по-голям турчин от ходжата". . . .
31.07.2014 г.
  stan / Станислав Павловски 
Доторе, Чичо Гошо все пак гледа преметаци-добри лоши все пак гледа ! Ти твоите белоглави преметачи след дълго и мъчително кръстосване с разни "подобрители" взе че ги изхвърли , защото те за друго не ставаха . Така че успех на наЗионалната изложба , да видим колко преметачи ще покажеш! Ако имаш аргументи ми отговори ! Ако се интересуваш от вагони , обади се но чичо Гошо той е стар же пеец -с него ще намериш общ език ! ! !
31.07.2014 г.
  Dr. Velev / Б. Александров 
Дано повече колеги минат в по -предни вагони , но не на клавиатурата, а в изложбените кафези и волиери . С такива доказани професори като Чичо ГОШО и сие нямам смелостта и времето да споря. Който се учи той ще сполучи . В България има много ХАРИТА П, но най- важното е , че си вярват.
30.07.2014 г.
  Dr. Velev / Б. Александров 
Наско , допълвам : На семинара ще бъде и зам председателя на ЕЕ Ищван Ролонгер, Назионалната изложба ще се проведе в София зала Фестивална. Там Кинг клуба и Клуба на Руски породи гълъби ще проведете и специализираните си изложби . На конгреса в Босна поканихме и много колеги от Чужбина. Най важното е , че това става под патронажа на БНТ и ще има широк отзвук. .
30.07.2014 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Това е начина за развитие!
Още новини свързани с гълъбарството: