Вход Търсене

Кинг журнал Германия 2016

Здравейте приятели на Кинга,

И тази година, бюлетинът издаван от "Кинг клуб Германия" е достъпен свободно онлайн. Той съдържа много полезна информация за всички Клубове и техните членове, за всички приятели на породата Американски Кинг.

Въпреки, че е на немски език, в него на цели 108 страници ще намерите богат снимков материал и интересна информация за породата. Ще видите фотоси на гълъбите станали Шампиони в различните цветови класове за 2015 и 2016 г. на специализираните изложби на Кинг клуб Германия. Всичко това ще ви послужи, като ориентир за качество и желан идеал на породата.

Кинг журнала от Германия вече може да разгледате и тук в сайта Гълъбите.сом, като последвате линка: Кинг журнал 2016 г.

Прави впечатление, че абсолютно всички Шампиони по цветови класове се излъчват с максимума от 97 точки. Птиците наистина са изключителни. Радващото е, че гълъби с такова качество вече се отглеждат и у нас, и могат да се видят на родните изложби организирани от "Кинг клуб България".

Интересно е да се види как са организирани изложбите им, както и празничното награждаване и почерпка. Всичко е добре уредено, подредено и красиво украсено. Изложбите им са пример за подражание и източник на идеи!

Тази година в Кинг журнал Германия 2016 са отделили и няколко страници за представянето и дейността на "Кинг клуб Франция" и "Кинг клуб Румъния". Адмирации заслужават румънците, на чийто развитие и резултати само можем благородно да завиждаме. Заедно трябва да направим нужното, за да вървим по техните стъпки.

Също така, в журнала ще намерите адресите и телефоните на голяма част от най-добрите селекционери на породата Американски Кинг в Германия. Тези от Вас, които имат възможност да почерпят от извора, нека да го направят!

Бюлетинът със сигурност ще ви е от полза. Приятно разглеждане!

Поздрави,
Атанас Дарачев
Председател Кинг клуб България

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: