Вход Търсене

Заповядайте на V. Юбилейна КИ "Кинг клуб България", Бургас /12.11.2016/

Уважаеми колеги Гълъбовъди,
Скъпи приятели на Американския Кинг,

Имаме удоволствието да Ви поканим, на петата ни юбилейна клубна изложба, която ние гълъбовъдите от "Кинг клуб България" организираме от 11-ти до 13-ти ноември в град Бургас.

На изложбата ще бъдат представени 96 класни гълъба от общо 19 стандартни цвята. От тях ще бъдат излъчени четири шампиона сред най-добрите мъжки и женски птици. Техните собственици ще получат почетни дипломи, купи, медали, и интересни изненади осигурени от ръководството на Клуба.

Записалите се за участие изложители са общо десет, и птиците им ще пътуват към изложбата от градовете: Хасково, Димитровград, Раднево, Перник, Радомир, Троян, Айтос и Созопол. Част от изложбените птици ще могат да сменят своите собственици след края на самата изложба, тъй като ще бъдат пуснати на търг.

Повече за самата изложба ще научите в раздел "Календар" на сайта от ТУК.

Всички любители на породата са добре дошли, заповядайте!

За повече информация:
Атанас Дарачев /Председател ККБ/
Телефон: 0988 337 437

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
15.11.2016 г.
  Neni / Ненчо Ненчев 
Проблем е това в случая наистина, но всичко друго си беше на местото-подредба, оценка на всеки гълъб, табелки чистота. . . Аз дойдох да видя красиви и чисти якалии и Белослатински преметачи, бях подготвен и за евентуална покупка, но. . . . . Намерих празни клетки. Малко след 9. 30 става това. Нищо, следващия път. Радвав се, че клуба ви се развива и радва посетителите. Бъдете здрави и УСПЕХ!
15.11.2016 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Тук сте абсолютно прав, бе обявено че в неделя до 13,00 ч. ще е отворено за посетители, а в последствие организаторите взеха решение в 10,00 ч. да започне развалянето на изложбата. При това положение, не трябваше въобще да се обявява неделята като ден за посещение, но така се получи, молим за извинение! .
14.11.2016 г.
  Neni / Ненчо Ненчев 
Да г-н Дарачев-специално ходих до Бургас за тази изложба. От любопитство а и други гълъби ме интересуваха. Видях всичко, но малко бяха гълъбите. Това естествено може би се дължи на факта, че бях в залата в неделя по обяд-почти на финала и много клетки бяха празни, разпродадени животни явно. Явно грешката е в мене, моля за извинение.
14.11.2016 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Чанко Колев - Председател ГД "Мир" Бургас: "Проведе се поредната 10-та по ред регионална изложба на гълъби от Гълъбовъдно дружество МИР -гр. Бургас, с любезното участие на 33 участници от Бургас, Варна, Ямбол и други градове от региона. Представени бяха 336 екземпляра от които бяха отличени 20-сет елитни екземпляра - ШАМПИОНА. Същите бяха отличени и призирани от СЪДИЙСКА КОМИСИЯ в състав: ПРЕДСЕДАТЕЛ: Боян Бойчев- гр. Бургас, ЧЛЕНОВЕ: Тодор Динев-гр. Ямбол, Тодор Колев-гр. Радомир, Николай Димитров-гр. Варна, Любомир Филов-гр. Варна, Емил Димитров-гр. Варна, Росен Славов-гр. Карнобат, Атанас Дарачев-гр. Айтос, Доньо Иванов-гр. Раднево, Георги Георгиев-гр. Търговище."
14.11.2016 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Колега, а Вие лично посетихте ли изложбата? Ако е така, да бяхте ги преброили! Само на нашата редица на Кинг клуб БГ, която беше двойна имаше почти 100 Кинга, и на останалите още 240 гълъба от други породи. До няколко дена ще пуснем каталога на изложбата, така че ще можете да видите колко точно са били бройките, какви породи са представени и кои са изложителите! .
14.11.2016 г.
  Neni / Ненчо Ненчев 
Къде бяха тези "над 340" гълъба не зная, но. . . . . Както и да е! Важна е идеята. Нищо лично Дарачев.
10.11.2016 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Изложбата е организирана съвместно с ГД "Мир" - Бургас, и ще бъдат представени над 340 гълъба, сред които: Бургаски преметач, Айтоски рогат преметач, разбира се много Кингове, и десетки други български и международни породи. Заповядайте, колеги! Входа е свободен!
Още новини свързани с гълъбарството: