Вход Търсене

Системата "Гълъбовъди на път" - още една възможност за транспорт

Уважаеми Гълъбовъди,

Очертават се системно задълбочаващи се проблеми с малкото лицензирани куриери, които да извършват доставки на гълъби, кокошки и декоративни птици на територията на страната.

Обикновено те пътуват само по основните пътни артерии и магистрали, и отказват доставки във вътрешността и периферните населени места в страната. А цените им обикновено са прекалено високи, в определени случаи безумни и необосновани - често надхвърлящи дори стойността на самите птици, които са предмет на доставката.

В сайта има регистрирани над 13 000 активни гълъбовъди и 2 000 птицевъди, които на принципите на взаимопомощта и споделеното пътуване могат да си бъдат много полезни по отношение на транспорта. Ето защо, Екипът на Гълъбите.сом разработи и внедри в сайта системата "Гълъбовъди на път", която да бъде във Ваша помощ.

Всеки от Вас, на който му предстои пътуване, може да влезе в системата и да заяви датата и маршрута, по който ще се движи.

А тези от Вас, които търсят транспорт за своите гълъби също могат да направят своята заявка, след което някой колега гълъбовъд, на който му предстои пътуване може да ви потърси.

Вие сами решавате дали да извършите услугата напълно безплатно, на добра воля, или пък да поискате и/или предложите символично възнаграждение.

Освен, че ще бъде свършена полезна за всички страни работа, и ще бъдат транспортирани птиците, Вие ще имате възможността да станете участник в нови запознанства, а защо не и да се сдобиете с нови приятели колеги гълъбовъди от цялата страна!

Всички останали подробности около предаването на гълъбите и евентуално заплащане, са предмет единствено на договарянето между двете страни - изпращача и извършващото транспорта лице.

В останалите европейски страни, на принципа на споделеното пътуване подобни системи са наложени и работят много успешно в помощ на потребителите. Тук в сайта системата е внедрена по максимално опростен начин, целящ да ви улесни в използването й.

"Гълъбовъди на път" може да бъде наистина много полезен за всички Вас, защото ви предоставя един възможен модел на взаимопомощ по отношение на транспорта, но доколко ще заработи зависи само от Вашата активност! Ако бъдете отворени и позитивни към тази идея, и не щадите своите усилия в тази насока, днес Вие може да помогнете на някой, а утре някой друг ще помогне на Вас!

Работата със системата е много лесна и включва няколко бързи стъпки. Разбира се, трябва да влезете в сайта с вашето потребителско име и парола. Oтваряте системата намираща се на началната страница в дясната активна лента, над сектор "Калкулатори", и попълвате желаният от вас маршрут от...до..., дата, телефон за връзка, и ако желаете някаква допълнителна разясняваща информация.

Научете повече за системата "Гълъбовъди на път", или заявете още сега маршрут за превоз от тук: http://www.galabite.com/travel.html

Надяваме се, че така ще ви бъдем полезни, и пожелаваме успех на всички гълъбовъди, които ще се възползват от системата!

Екипът на Гълъбите.сом

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
30.12.2017 г.
  Lahor_82 / Ляти Ананов 
Аз често пътувам и за мен не е проблем да покрия следните области: Бургаска, Ямболска, Сливенска, Старозагорска, Пловдивска, Пазардшижка, Софийска и Благоевградска и когато имам пътуване ще го обявявам. До момента сам съм си разнасял птиците не ми пречи да свърша работа и на някои друг колега но се надявам да са съвестни и отговорни, а не само да си изгубим времето.
24.11.2017 г.
  Atanas Darachev / Атанас Дарачев 
Колегата е абсолютно прав, ако сами не си помогнем, никой няма да ни помогне! Звънят ми колеги от другия край на страната, но за съжаление няма как да стане транспорта, понякога на мен ми трябва някакъв определен цвят женска или мъжки тек, а знаете човек като има мерак и се е навил да си вземе нещо. . . Гълъбари и кокошкари сигурно реално сме над 40-50 хиляди в цялата страна, вероятно голяма част от тях са шофьори и въртят по определени маршрути. Ако си обявят тук пътуванията ще могат да си вадят допълнително и някой лев, предполагам всеки би дал 5-10 лв да се почерпи човека. Надявам се системата да заработи и да помага на колегите! .
23.11.2017 г.
  ivo 8882 / Иво. Б.Слатина 
Дайте да се организираме и да споделяме пътувания та си защото ми омръзна да няма с какво да пращам гълъбите на колегите.
Още новини свързани с гълъбарството: