Вход Търсене

Общо събрание на "Кинг клуб България", Шумен /31.03.2018/

Уважаеми колеги,

Вече по традиция, повечето от нас посещават пролетния пазар на гълъби в град Шумен. За улеснение на всички ни, и за да не се правят излишни разходи за транспорт, ще проведем първото за 2018-та година Общо събрание на СНЦ "Кинг клуб България" на 31.03.2018г. /събота/ по време на самия пазар. Сборен пункт в 13,00 часа на кебапчийниците /до кулата/.

Дневен ред на ОС:
1. Приемане на нови членове на Клуба - всички любители на породата Американски Кинг са добре дошли!
2. Събиране на членския внос за 2018 година /за тези колеги, които все още не са го заплатили/.
3. Раздаване на ЕЕ пръстените за 2018г.
4. Отчет за финансовото състояние на Клуба към момента. Приемане на бюджет за 2018г. - обсъждане на приходната и разходната част.
5. Обсъждане на предстоящата Годишна специализирана изложба на ККБ 2018 г. - място, дата, условия, организация, награден фонд, съдия и пр.
6. Обсъждане на евентуални посещения и участия на клубни спец. изложби в чужбина - предложения, желаещи, транспорт и пр.
7. Разни, въпроси, мнения, предложения.

Колеги, всички си имаме лични ангажименти, но въпреки това се надявам, че всеки един от нас ще отдели малко време за нашето общо хоби и любимата порода! Ще е прекрасно да успеем да се съберем, да побъбрим приятелски на по бира, и едновременно с това да решим важни клубни въпроси! Очаквам Ви!

С приятелски поздрав,
Атанас Дарачев /Председател ККБ/
Тел.: 0988 337 437
E-mail: nasko812@abv.bg

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: