Вход Търсене

10 години Galabite.com!

Уважаеми гълъбовъди и партньори,

През месец Април 2008 година сайта www.galabite.com се появи за първи път в онлайн пространството. И ето, че изминаха цели 10 години, и след броени дни ще празнуваме за десета поредна година своя рожден ден.

10 години, през които сме заедно с Вас - българските гълъбовъди. Сърдечно Ви благодарим, че ни се доверихте и сте с нас!

Вече сте станали свидетели на промените, които се случват в момента в сайта, и вероятно сте разбрали, че от началото на месец март стартирахме поредното му обновяване. Искаме да изкажем специални благодарности на потребителите с платено членство и на всички наши рекламодатели, благодарение на които успяваме да осигурим финансиране за постоянното надграждане и развитие на сайта Galabite.com!

Ето какви са най-съществените промени:
- нов дизайн на уеб сайта;
- подобрена е версията за телефони и таблети;
- инсталиран е SSL сертификат за сигурна връзка при предаване на данни между браузъра на потребителя и сайта;
- добавена е колонка с цени в обявите;
- възможност за изтриване и завъртане на снимките в обявите;
- подобрена система за кореспонденция (лични съобщения);
- преработен е календара с пазари;
- възможност за вход, чрез Facebook профил;
- във връзка със скандала за злоупотребата с лични данни от Facebook, искаме да ви информираме, че потребителите на Galabite.com се регистрират само с псевдоним (потребителско име) и парола, и могат да останат напълно анонимни, като не публикуват никаква лична информация за себе си. Електронната поща винаги е скрита, а телефона се попълва и може да е видим в сайта само по ваше желание. Повече информация за политиката на сайта за съхранение на личните данни, ще намерите на адрес: https://www.galabite.com/privacy.html
- ново тематично структурирано подреждане на сайта, правещ всичко много лесно откриваемо.

Инвестираме в подобряването на общата функционалност, и дизайна на сайта, инвестираме в бъдещето!

Залагаме и на промотирането на Galabite.com сред гълъбовъдната общност в България и чужбина, във Facebook, и други онлайн платформи, което от своя страна ще подобри количеството и качеството, както и общата полезност на всички услуги предлаганите от сайта.

Както знаете, буквално ежедневно актуализираме раздел "Календар" на сайта, и ви предоставяме най-новата информация за предстоящите мероприятия в областта на гълъбовъдството. Последно време, поради динамиката на заболяваемостта от птичи грип, често се налага отлагане на насрочени пазари и изложби. В тази връзка отработихме системата за изпращане на информация, чрез бутона за бърза връзка с нас – изпращане на данни за "Ново събитие". Организаторите ни уведомяват за всички промени в организацията, ние своевременно ги отразяваме в сайта, и вие може да разчитате винаги на точна и актуална информация.

Част от общата фото галерия на сайта със снимки, има за цел да ви бъде полезна в справянето с болестите и неприятелите по гълъбите, като ги онагледи. Същевременно с това има подгалерии предоставящи ви интересна, любопитна и разтоварваща серия от снимки. Към тези подгалерии могат да се добавят нови, ако се сметне че е необходимо, но най-важната цел към момента е да се попълнят вече съществуващите такива с качествени снимки отговарящи на тематиката.

Тук ни е нужна вашата помощ! Всеки един от вас, в момента в който се сблъска с необичаен проблем, вродена аномалия при гълъбчета, външно изявено заболяване, паразити и др. подобни интересни явления, може да ги заснеме, и да ни ги изпрати. Създадените по този начин галерии със снимки ще са от голяма полза за всеки един от вас, и всяка една снимка може да се коментира, за да бъде в услуга за бързата диагностика на заболяванията и лечението им.

По случай 10 годишнината на сайта, ще подарим на всеки един потребител по 3 месеца VIP-абонамент, който изпълни поне едно от следните условия:
1. Да напише коментар (тук под новината), съдържащ мнение, препоръка, предложение за подобряването и развитието на сайта.
2. Лично да напише и изпрати на нашия еmail адрес поема, стих, статия отнасяща се за гълъбите като цяло, или на теми: "Моите гълъби", "Защо обичам гълъбите", или друга подобна тема свързана с гълъбите по ваш избор.
3. По случай наближаващите Великденски празници, лично да аранжира с подходящ декор и заснеме, тематична снимка с яйца на гълъби (и гълъби), която да ни изпрати.

Благодарим предварително на всички наши потребители, които ще вземат участие в този своеобразен конкурс! Включете се и Вие още сега. Екипът на Galabite.com ще определи и класира най-добрите три ваши предложения, а потребителите, които са ги направили ще получат по 1 година безплатен VIP-абонамент в сайта. Може да участвате до края на месец Април.

Снимки, информация за стандарти, статии и новини свързани с гълъбите и тяхното отглеждане, може да ни изпращате по всяко време на нашата електронна поща: Нека заедно да направим Galabite.com още по-добър и по-полезен!

Бъдете здрави, за да се радвате на своите гълъби!

Екипът на Galabite.com

 


Коментари за  10 години Galabite.com!


Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
18.04.2018 г.
  slavi_biseorv / Станислав Стоянов 
Поздравления! Наистина е свършена много добра работа относно обновяването дизайна на сайта. С нетърпение чаках вашият екип да направи нещо по въпроса, защото системата беше доста остаряла. Мисля, че може да се направи още по зареждането на страниците, защото при бърз интернет като моя отнема доста време зареждането на галериите и статиите. Също така се натъкнах на проблем, антивирусната програма ми сигнализира при всяко зареждане на страница от сайта, че е блокирана заплахата, при което сайтът започва да отваря още по-бавно страниците. Моля, ако имате възможност да проверите дали няма заразени файлове в системата или т. Нар "дупки в защитата". Мога да ви изпратя снимка на имейл, защото явно в линка на снимката, която направих поради наличието на латински букви системата ви не ми позволява да пусна коментара. Още нещо, по което може да се помисли да бъде променено относно рестрикцията на латинските букви. : ).
28.03.2018 г.
  стоян шумен / Стоян Стоянов 
браво за обновяването на сайта, полезен е и има много нужна информация. Успех и за напред. .
Още новини свързани с гълъбарството: