Вход Търсене

До 20 септември е приема на заявки за стандартни пръстени EE БГ 2019 год.

На вниманието на Председателите на гълъбовъдните дружества и клубове! До 20.09.2018 г. включително, е последния срок за подаване на заявки за пръстените за 2019-та година.

Цвета на пръстените догодина ще бъде зелен с бял надпис, със стандартните както досега модел, размер и изисквания към пластмасата (вижте снимката).

Може да научите повече за това как се променят цветовете на индивидуалните идентификационни пръстени за гълъби, домашни и декоративни птици произведени в Европейския съюз (ЕЕ) през различните години, като последвате линка:

http://www.galabite.com/library-item-377.html

Стойността на заявените пръстени, трябва да се заплати при подаване на самата заявка. Цената на пръстените заплащани към Съюза на гълъбовъдите остава без промяна - 0,50 лв за брой. Заявки, които не са заплатени няма да се считат за подадени.

Ще напомним, че на Общо събрание на Съюза на гълъбовъдите и РДДЖРБ бе решено, занапред заявките за пръстени да се правят само два пъти годишно:
- първа заявка от 1 до 20 Септември;
- втора заявка от 1 до 20 Май.
През годината заявки няма да се приемат, и няма да се правят никакви компромиси в това отношение.

Напомняме на дружествата и клубовете, които все още не са заплатили членският си внос в Съюза на гълъбовъдите РДДЖРБ за 2018-та година, че 25 септември е крайният срок, в който могат да го направят.

Заявките за пръстени 2019 подавайте на:
Стефан Евгениев /Касиер СГРДДЖРБ/
Телефони: 0878 396 128, 0892 095 091
E-mail: stefan.evgeniev@abv.bg

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
25.09.2018 г.
  NG-Fighter / Н. Гергински 
Емиле , благодаря за уточнението , извинявам се , коментара е по същата тема и за “ФЕДЕРАЦИЯ НА ГЪЛЪБОВЪДИТЕ ВИСОКОЛЕТЦИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПОЛЕТ” с председател : Димитър Иванов.
25.09.2018 г.
  emil gabarevoc / Емил Минчев 
Нещо си се объркал колега. Бъркаш организациите.
25.09.2018 г.
  NG-Fighter / Н. Гергински 
Стегнете се защото, вашите порнографии нямат край! Пръстените от 2015-та ( червените) избледняха още тогава , следващите от 2016-та бяха същите дървета. Ламаринените от тази година отгоре на всичко са и боклуци и 8мм. Та да могат хващачите да си ги качват на чуждите малки! Как може да сте толкова големи мишоци? ! ? Може с малко да увеличите цената , но пръстените трябва да са качествени като тези от : 2111-та , 2012-та, 2013-та и 2014-та ! За какво ги качваме на гълъбите като не отговарят дори и на минималните изисквания? Ясно ли е палячовци?
Още новини свързани с гълъбарството:

Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: