Вход Търсене

Откраднаха гълъб от изложбата в Перник

На провелата се от 16-ти до 18-ти ноември изложба на гълъби и декоративни птици в град Перник, се е случил много неприятен инцидент.

Неизвестен до този момент извършител е задигнал от изложбените клетки ценен породист гълъб. Птицата е мъжки червен пощенски гълъб (на снимката), и е собственост на пернишкия гълъбовъд Борис Иванов.

Никой от организаторите и комендантите на изложбата не е разбрал как и кога се е случила кражбата, но е факт че тя е била извършена от недобросъвестно лице, по времето, когато залата е била отворена за разглеждане от посетителите.

"Откраднаха ми най-хубавия пощенски от изложбата! Червен мъжки от 2015 година. Ако някой научи нещо по въпроса, моля да ми сигнализира!", заяви Борис Иванов - потърпевшият гълъбовъд от град Перник.

Повече информация за самата изложба в Перник ще намерите в раздел Новини на сайта от: ТУК.

Нека, ако някой от посетителите е забелязал нещо съмнително по въпроса - вадене на птици от изложбените клетки, или е видял въпросният гълъб някъде, да се свърже с организаторите на изложбата, или да позвъни на гълъбовъда, чийто собственост е птицата:
Борис Иванов
Телефони: 0897 004 772, 0888 952 391
Личен профил в сайта: https://www.galabite.com/user-profile-948.html

 Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
17.12.2018 г.
  Bai_Lubo / Фокс 
Кой, някой дето не разбира явно. Не гледам такава порода но гълъба ми харесва.
15.12.2018 г.
  ivo 8882 / Иво. Б.Слатина 
Кой ще открадне тоя дивак. Аз гледам дракони и ви гарантирам че тоя гълъб неструва и 2 лева.
21.11.2018 г.
  stefan22 / Стефан Евгениев 
Г-н борис иванов кажете кога са ви откраднали гълъба че нещо неми е ясно давахте интервю несе обадихте кога си тръгнахте оставихте си гълъбите в изложбата седят ви 4 дена при Денис Крумов и обвинявате неправомерно мишок долен си ти и защо неми се обади да кажеш чакам отговор КОГА ТИ Е ИЗЧЕЗНАЛ в колко часа видя че го няма и колко пощенски изложи.
Още новини свързани с гълъбарството:

Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: