Вход Търсене

Общо събрание на СГРДДЖРБ /01.09.2019/

Уважаеми Колеги,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че на 01.09.2019г. /неделя/ от 10:00 часа, в х-л Релакс Кооп - Вонеща Вода, ще се състои общо събрание на СГРДДЖРБ.

Молим председателите на дружествата или техните упълномощени представители да носят актуален списък на членовете на дружествата, както и да имат готовност за подаване на заявки за пръстени за 2020 година.

Важно! Заявки за получаване на членски карти на съюза могат да бъдат подавани от председателите на e-mail: s.sarandev77@gmail.com

Заявките трябва да съдържат поименен списък с желаещите членове на съответното дружество.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Уважаеми, Колеги, имаме удоволствието да ви запознаем с дневния ред на общото събрание и програмата на Съдийския Семинар, организиран от Съюза ба Гълъбовъдите и Развъдчиците на Дребни Домашни Животни в Република България:

Общо Събрание - Дневен ред:

1.Доклад от Конгреса на ЕЕ в Трогир, Хърватска - докладва Михаил Михайлов
2. Национална Изложба на България 2019
3. Други

ВАЖНО:
-Задължително присъствие на Председателите на Дружествата или упълномощени от тях лица, които да предоставят актуален списък на Членовете си.
- Заявки за издаване на членски карти към СГРДДЖРБ се подават на e-mail адрес: s.sarandev77@gmail.com. В заявките трябва да има - Дружество, имена и брой на желаещите карти
- Заявки за пръстени за 2020 година ще се приемат от касиера на СГРДДЖРБ - Стефан Евгениев. Заявките се заплащат при подаването. НЕПЛАТЕНИ ЗАЯВКИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ!

От Ръководството на СГРДДЖРБ
https://www.galabite.com/association-7.html

 ИНФОРМАЦИЯ

Няма добавени мнения!

Още новини свързани с гълъбарството: