Вход Търсене

Съдийски семинар /05.04.2014/ - Белослатински гълъб   Сподели във Facebook
Други клипове на Администратор

Дата / ОценкаИМЕ / Мнение, препоръка
26.05.2014 г.
(оценка 6)
  Dr. Velev / Б. Александров
Петре , мислех , че има прости и неграмотни хора , но ти си върха , критериий за тъпотия . Но аз съм също глупак защото ти объща внимани. Честита победа . Народа показа , че не е прост тъпаците бавно но сигурно изчезват и ако фокера е умен , поне за такъв го мисля до сега ще се отдеференцира от тези ограничени тъпоумни старци . Хоря няма време . Кажиму . . . . . И не го обиждай повече .
26.05.2014 г.
(оценка 6)
  mihatakb / Михаил Михайлов
Петре, да не би ти да знаеш нещо? ? ? ? ТАКА КАТО ГЛЕДАМ -НИЩО! ! ! Да ме понаучиш, да се видим некъде, а? Така у нета всеки смотаняк може да напише каквато си глупост иска, но там пред всички , когато говориш глупости ти се смеят! ! ! И дали некой от вас , писари , може да върже смислено изречение пред хора не от неговото село и махала. И кажете вече на кой платих та така се омазаха умниците от БС? ? Що не му платите и вие на него? ? ? Седете си на село и не умувайте като виждате , че не умеете! ! !
26.05.2014 г.
(оценка 6)
  mihatakb / Михаил Михайлов
Тъпак си ти , Петре, който и да си! ! ! Ако искаш да видиш какво пише истинския ТЪПАНАР -прочети си писаното! ! Румене, "едно си баба знае, едно си баба бае"! ! ! Кяфкайте си -не ми пречите! ! ! МИ ти Фокере, защо клипа не е цял за да се видят истинските глупости изречени от вас и въпросите на комисията! ! ! ! И смеха който предизвикахте с овчата си мисъл! ! ! Да ви оставя ли малко да си поскимтите на спокойствие?
25.05.2014 г.
(оценка 6)
  fokera_bsl / Христо Христов
Мишооо. Аман от глупостите ти.
25.05.2014 г.
(оценка 6)
  Румен / Румен Дилчовски
Много си прав Петър, сами се правят велики-не допускат никой и нищо затова заеха тези купени постове които заемат да газят наред но са обречени! Няма глупаци, само те така си мислят, а и никога няма да допуснат да има БС-порода, ако стане те се обезсмислят!
25.05.2014 г.
(оценка 6)
  petar 4ernev / Петър Чернев
Най -големия тъпак си мишо или анчи до такава степен ти е промил мозъка че вече не знаеш каде си и за какво става въпрос.
25.05.2014 г.
(оценка 6)
  mihatakb / Михаил Михайлов
Възможно е, Боби! ! "селекционерите" от БС могат всичко! ! Това което донесоха озадачиха всички, защото искаха белослатински с стандарта на огледалните, ма ако може без изисквания за шарка, защото така било по-разнообразно! ! ! Много добре знаем какви белослатиски има предвид бай Стоян, но пратениците от БС НЕ ЗНАЕХА! ! ! Те не знаели за кои гълъби ги питаха всички! ! Най-интересното е , че самите те не знаеха каво искат! ! Но аз се досетих! ! Искаха с недоправени и изпъстрени безобразно гълъби да унищожат уникална в световен мащаб порода. Всички породи гълъби произлизат от дивия скален гълъб, макар и той да се е самозародил в Бела Слатина! ! Белослатинския белоглав е получен от софийски донек и некаква белоглава , според самите тях! ! !
26.04.2014 г.
(оценка 6)
  petar 4ernev / Петър Чернев
Доктор смотлев това в клипа близнака ли ти е.
19.04.2014 г.
(оценка 6)
  Ceko - Niki _ Kneja / Цеко и Ники Койнарски
Огледалните ли произлизат от белослатенските или обратното ! ? Смешно , но факт .
15.04.2014 г.
(оценка 6)
  majara76 / Цветан Стефанов
Се едно да има мулати а бели и 4ерни не са съществували смешнициииии.
15.04.2014 г.
(оценка 6)
  BOBII / Божидар Димитров
Смешна работа е да доказваш , че има порода белослатински преметач. Ето пример от книгата на Стоян Колев БЪЛГАРСКИ ПОРОДИ ГЪЛЪБИ --- на базата на белослатинския преметач е създаден огледалния ролер ! ! ! И какво става ? Има нова порода огледален ролер , а белослатинския преметач не съществува ! ! ! Това и Астор не може да го постигне ! !