Гълъбар:
Парола:

Гълъбовъдна общност

 и   Гълъбовъди »

Карта на гълъбарите в България

*Бизнес каталог


*

Бързо търсене в сайта

Търси: 
в: 
Последни търсения »

Мнение за сайта

Сайта е много добър спор няма но аз предлагам да се премахнат някои потребители които вообще не са активни и нямат даже галерия.
Споделете вашето мнение »

Статистика

Регистрирани гълъбари:13236
Публикувани обяви:340
Статии в библиотеката:380
Новини в сайта:608
Потребителски галерии:8977
Общо снимки в сайта:261596
Български породи гълъби:45
Чуждестр. породи гълъби:235
Регистрирани пръстени:628
Гълъбарски сайтове:321
Mнения за сайта:245
Често задавани въпроси:95
Гълъбарско проучване

AvtochastiOnline24.bg

Гълъбовъди на път предлагащи превоз

 

Тук ще намерите информация за предстоящи пътувания на ваши колеги гълъбовъди, които имат място в автомобилите си и могат да помогнат при превозване на гълъби в направление на посочения маршрут.

Дата Маршрут Гълъбовъд Бележки
периодично от гр. Айтос до гр. Свети Влас профил Пътувам през 2-3 дена рано сутринта.
периодично от гр. Бургас до гр. Велико Търново профил Здравейте, предлагам транспорт от Бургас до Велико Търново, тел.: 0885 977 031.
периодично от гр. Айтос до гр. Ямбол профил Мога да осигуря транспорт по ТИР от Айтос до Ямбол, пътува всеки делничен ден рано сутринта. 5-10 лв на шофьора.
периодично от гр. Велинград до гр. Бургас профил Днес или утре ще пътувам от Велинград до Бургас и мога да поема ангажимент за областите през които минавам: 0889 345 057.

  

Гълъбовъди търсещи превоз

 

Това е списък на колегите, които се нуждаят от транспорт на гълъби по зададените маршрути пуснали заявка през последните 2 месеца. Ако на колега гълъбовъд му предстои пътуване по същия маршрут и има място в автомобила, може да се свърже със съответния потребител, за да се уговорят за съвместна дейност.

ИНФОРМАЦИЯ
За момента няма въведени заявки!
OK  

Важно: Тази система е направена с цел улесняване на взаимопомощ между потребителите на сайта. Galabite.com не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби. Galabite.com не носи никаква отговорност и не гарантира по никакъв начин доставянето на пратката. Отговорност на потребителите е да се уверят в самоличността на лицето, което им оказва помощ.


Сподели във