Вход Търсене

Гълъбовъди на път предлагащи превоз

Важно: Тази система е направена с цел улесняване на взаимопомощ между потребителите на сайта. Galabite.com не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби. Galabite.com не носи никаква отговорност и не гарантира по никакъв начин доставянето на пратката. Отговорност на потребителите е да се уверят в самоличността на лицето, което им оказва помощ.


Тук ще намерите информация за предстоящи пътувания на ваши колеги гълъбовъди, които имат място в автомобилите си и могат да помогнат при превозване на гълъби в направление на посочения маршрут.

Дата Маршрут Гълъбовъд Бележки
периодично от гр. Айтос до гр. Свети Влас профил Пътувам през 2-3 дена рано сутринта.
периодично от гр. Бургас до гр. Велико Търново профил Здравейте, предлагам транспорт от Бургас до Велико Търново, тел.: 0885 977 031.
периодично от гр. Айтос до гр. Ямбол профил Мога да осигуря транспорт по ТИР от Айтос до Ямбол, пътува всеки делничен ден рано сутринта. 5-10 лв на шофьора.
периодично от гр. Велинград до гр. Бургас профил Днес или утре ще пътувам от Велинград до Бургас и мога да поема ангажимент за областите през които минавам: 0889 345 057.
периодично от гр. Стара Загора до гр. Бургас профил В събота ще пътувам до Бургас и Несебър.

   
Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: