Вход Търсене

Гълъбовъди на път предлагащи превоз

Важно: Тази система е направена с цел улесняване на взаимопомощ между потребителите на сайта. Galabite.com не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби. Galabite.com не носи никаква отговорност и не гарантира по никакъв начин доставянето на пратката. Отговорност на потребителите е да се уверят в самоличността на лицето, което им оказва помощ.


Тук ще намерите информация за предстоящи пътувания на ваши колеги гълъбовъди, които имат място в автомобилите си и могат да помогнат при превозване на гълъби в направление на посочения маршрут.

Дата Маршрут Гълъбовъд Бележки
периодично от гр. Айтос до гр. Свети Влас профил Пътувам през 2-3 дена рано сутринта.
периодично от гр. Бургас до гр. Велико Търново профил Здравейте, предлагам транспорт от Бургас до Велико Търново, тел.: 0885 977 031.
периодично от гр. Айтос до гр. Ямбол профил Мога да осигуря транспорт по ТИР от Айтос до Ямбол, пътува всеки делничен ден рано сутринта. 5-10 лв на шофьора.
периодично от гр. Велинград до гр. Бургас профил Днес или утре ще пътувам от Велинград до Бургас и мога да поема ангажимент за областите през които минавам: 0889 345 057.
периодично от гр. Стара Загора до гр. Бургас профил В събота ще пътувам до Бургас и Несебър.
периодично от гр. Попово до гр. Перник профил Предлагам транспорт по маршрут Попово - В. Търново - София - Перник на 20.О6.2018г.
периодично от гр. София до гр. Варна профил Пътувам периодично по маршрута: София, Плевен, Русе, Шумен, Варна и София - Пловдив
периодично от гр. Силистра до гр. Велико Търново профил 1 бр. гълъб
периодично от гр. Попово до гр. Добрич профил Търся превоз за 6 гълъба до Добрич. 0889260763