Вход Търсене

Гълъбовъди на път предлагащи превоз

Важно: Тази система е направена с цел улесняване на взаимопомощ между потребителите на сайта. Galabite.com не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби. Galabite.com не носи никаква отговорност и не гарантира по никакъв начин доставянето на пратката. Отговорност на потребителите е да се уверят в самоличността на лицето, което им оказва помощ.


Тук ще намерите информация за предстоящи пътувания на ваши колеги гълъбовъди, които имат място в автомобилите си и могат да помогнат при превозване на гълъби в направление на посочения маршрут.

Дата Маршрут Гълъбовъд Бележки
периодично от гр. Айтос до гр. Свети Влас профил Пътувам през 2-3 дена рано сутринта.
периодично от гр. Бургас до гр. Велико Търново профил Здравейте, предлагам транспорт от Бургас до Велико Търново, тел.: 0885 977 031.
периодично от гр. Айтос до гр. Ямбол профил Мога да осигуря транспорт по ТИР от Айтос до Ямбол, пътува всеки делничен ден рано сутринта. 5-10 лв на шофьора.
периодично от гр. Велинград до гр. Бургас профил Днес или утре ще пътувам от Велинград до Бургас и мога да поема ангажимент за областите през които минавам: 0889 345 057.
периодично от гр. Стара Загора до гр. Бургас профил В събота ще пътувам до Бургас и Несебър.
периодично от гр. Попово до гр. Перник профил Предлагам транспорт по маршрут Попово - В. Търново - София - Перник на 20.О6.2018г.
периодично от гр. София до гр. Варна профил Пътувам периодично по маршрута: София, Плевен, Русе, Шумен, Варна и София - Пловдив
периодично от гр. Силистра до гр. Велико Търново профил 1 бр. гълъб
периодично от гр. Попово до гр. Добрич профил Търся превоз за 6 гълъба до Добрич. 0889260763


Гълъбовъди търсещи превоз

Това е списък на колегите, които се нуждаят от транспорт на гълъби по зададените маршрути пуснали заявка през последните 2 месеца. Ако на колега гълъбовъд му предстои пътуване по същия маршрут и има място в автомобила, може да се свърже със съответния потребител, за да се уговорят за съвместна дейност.

От дата Маршрут Гълъбовъд Бележки
21.02.2020 от гр. Дулово до гр. Казанлък профил Ако някой има път по този маршрут може да се уговорим. 0885377830 Два гълъба.
   
Абонамент

Абонирайте се за гълъбарския информационен бюлетин и получавайте всички новини по e-mail.

Електронна покана

Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му: